Diğer Konuşmalar

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu FOX Tv’de, “Bu ülkenin kaynaklarını çaldığı, çırptığı için, rüşvet alan bakanları ve oğlunu koruduğu için, aile boyu yolsuzluğa bulaştığı için Başçalan diyorum, ona kimse Başbakan diyemez. Diğer liderlerle bir araya gelebiliriz, Ama şaibeli bir kişiyle asla muhatap olmam. Önce yargıya gitsin”

-“Keşke karşılaştığımızda, ‘bana neden başçalan diyorsun’ diye sorsa. Hemen tak tak tak maddeler halinde söylerim. O daha önce, ‘bizim cevabını vermeyeceğimiz hiçbir soru yok’ demişti. Ben 10 soru sordum. Hani… Devamını Oku

Genel Başkan Kılıçdaroğlu; “Başbakan ‘Çete var’ diyor. Çeteyi merak ediyorsan, Bakanlar Kurulu’nu topla, sağına soluna bak. Çete üyesini bulursun. Bu çeteyi kim yönetiyor diye öğrenmek istiyorsan, aynanın karşısına geç, çete reisini görürsün” dedi.

-“Helal paranın, alın teriyle kazanılmış paranın ayakkabı kutusunda ne işi var? Çok zor bir soru değil. İnsan olanın anlayabileceği bir soru bu” -“İlk kez Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yolsuzlukları savunan bir… Devamını Oku

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Murat Akgün’ün sorularını yanıtlarken, dokunulmazlıkların kaldırılması konusunda, “Öfkeyle kalkan zararla oturur” dedi.

-“Türkiye iyi yönetilmemektedir. Bir yönetim boşluğu vardır. Olaylardan yola çıkıp, yasal düzenleme yapmak doğru değildir.” -“2002’de AKP iktidara geldiğinde terör sıfırdı. 2012’deyiz, 10 yıl geçti aradan. Geldiğimiz tablo nedir? Terör… Devamını Oku

Genel Başkan Kılıçdaroğlu A Haber’de Murat Akgün’ün sorularını yanıtlarken, “Başbakan’ın, asker meraktan eline aldı, bomba patladı’ açıklaması filmlerde bile olmaz” dedi.

-“Bu açıklama başlı başına gaf mı desem, aptallık mı desem tanımlamakta zorlanıyorum.” -“Kimse kusura bakmasın ama, o bilgiyi verenler Sayın Başbakan’ı aptal konumuna düşürmüşlerdir.” -“O pimi çeken asker herhalde merak… Devamını Oku

GENEL BAŞKAN KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN 34. OLAĞAN KURULTAY KONUŞMASI 17 TEMMUZ 2012

Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer, değerli yol arkadaşlarım, televizyonları başında bizleri izleyen değerli yurttaşlarım, yabancı misyonların saygıdeğer temsilcileri, siyasal partilerin, sivil toplum kuruluşlarının değerli yöneticileri, temsilcileri, bize güç veren, destek veren,… Devamını Oku

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da Kutlu Doğum Haftası’nda, “Sevginin tezahürü güzel ahlaksa, Ahlakın tezahürü adalettir” dedi.

-“Yüce peygamber diyor ki; ‘Sizden öncekilerin helak olmalarının sebebi şuydu: İçlerinden itibarlı-zengin biri hırsızlık yapınca onu serbest bırakırlar, güçsüz biri bir şey çalınca onu cezalandırırlardı.”

-“O’nun yolundan gidenler, Sevgide yarışırlar, nefrette değil! İyilikte yarışırlar, kötülükte değil! Merhamette yarışırlar, zalimlikte değil! Adalette yarışırlar, zulümde değil! Paylaşmakta yarışırlar, biriktirmekte değil!

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kutlu Doğum Haftası’nda yaptığı konuşma şöyle;

Van’dan Ankara’ya dönen Kılıçdaroğlu “Sadece acıları paylaşmak değil, vatandaşlarımızın yanında ve onlarla beraber olduğumuzu göstermek için Van’a Erciş’ê gittik”

Van’dan Ankara’ya dönen Kılıçdaroğlu “Sadece acıları paylaşmak değil, vatandaşlarımızın  yanında ve onlarla beraber olduğumuzu göstermek için Van’a Erciş’ê gittik”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tasada ve kıvançta beraber olmanın temel hedeflerden biri olduğunu, bunun için çalıştıklarını belirterek, depremin meydana geldiği Van’a yaptığı ziyaretin de bu amacı taşıdığını söyledi. Van’daki… Devamını Oku

Kılıçdaroğlu: “Öyle bir hava yaratıldı ki sanki anayasa çıksa bütün sorunlar düzelecek”

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Hilton Oteli’ndeki Ege Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİAD) 28. Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, işadamlarının siyaset dünyasına yönelik eleştirilerini dinlediğini ifade etti.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu; “Hükümet programına terörle mücadele konusunda tek bir cümle yazmayan bu hükümet terörle mücadele edemez” dedi

Genel Başkan Kılıçdaroğlu; “Hükümet programına terörle mücadele konusunda tek bir cümle yazmayan bu hükümet  terörle mücadele edemez” dedi

“Başbakan diyor ki, şehitlerimiz var CHP bizi sorumlu tutuyor. Peki, kimi sorumlu tutacağız? Almanya’yı mı, Fransa’yı mı, Rusya’yı mı, yoksa kahvedeki Mehmet efendiyi mi sorumlu tutacağız? Onlar mı bu ülkeyi… Devamını Oku

Genel Başkan Kılıçdaroğlu “Şehitler Türkiye’nin onurudur” dedi ve Hükümeti istifa seçeneğini düşünmeye çağırdı…