Genel Başkan Yardımcısı (İdari ve Mali İşler)

A. Haluk Koç, 3 Ekim 1954’te İstanbul’da doğdu. Babasının adı Salih Zeki, annesinin adı Nezahat’tır. Tıp Doktoru ve Öğretim Üyesi; Galatasaray Lisesi’nden 1973 yılında mezun olduktan sonra, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. İç Hastalıkları Uzmanlığını ve Hematoloji Yan Dal Uzmanlığını, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı ile Hematoloji Bilim Dalı’nda tamamladı. 1990’da Doçent, 1996’da Profesör oldu. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Hematoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Hematoloji Bilim Dalı Başkanı olarak görev yaptı. Türk Hematoloji Derneği Genel Sekreterliği ve Kemik İliği Transplantasyonu Alt Grup Başkanlığı görevlerini yürüttü. Avrupa Kan ve Kemik İliği Transplantasyonu Kongre Başkanlığı yaptı. Yurtiçi ve yurtdışında, 200’ün üzerinde makalesi yayınlandı. 2000-2002 yıllarında CHP Parti Meclisi ve MYK üyelikleri ile Kasım 2002’ye kadar CHP Sağlık Komisyonu Koordinatörlüğü yaptı. 22. , 23. ve 24. Dönem Samsun Milletvekili seçildi. 22’nci Dönemde TBMM AB Uyum Komisyonu ve TBMM Avrupa Akdeniz Parlamenter Asamblesi Üyesi, CHP Grup Başkanvekilli görevlerinde bulundu. 23. ve 24.’üncü Dönemde TBMM Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Üyesi. Halen CHP İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcüsü olarak görev yapmaktadır. Fransızca ve İngilizce bilen Koç, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Tüm üyelerimiz, aidat ödemelerini bu sistemi kullanarak yapabilirler. Üyelerimiz kendi kullanım alışkanlıklarına göre aşağıda açıklanan iki yöntemden birini seçebilirler.

1. Kredi Kartı İle Ödeme: Ödeme işlemleri İş Bankası’nın güvenlik uygulamalı web sayfasından yapılmaktadır. Bu işlemi yurdumuzda kullanılmakta olan tüm kredi kartları ile yapabilirsiniz. İlgili bilgilerinizi girdikten sonra, aidatınızı taksitlendirerek ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
2. Internet Üzerinden Mobil (Cep telefonu) Ödeme: TC Kimlik numaranız, GSM numaranız ve güvenlik kodunu sisteme girmenizin ardından size bir sms mesajı gönderilecektir. Bu mesajı onaylamanızı takiben turkcell mobil aidat aboneliğiniz gerçekleştirilecektir. (Not: Bu sistem şu anda yalnızca Turkcell kullanıcıları için çalışmaktadır.)

Tüm vatandaşlarımız (üyemiz olsun ya da olmasın), bu sistemi kullanarak yasal olarak tanımlanan üst sınıra (25,000 TL) kadar bağış yapabilirler.
Bu işlemi yurdumuzda kullanılmakta olan tüm kredi kartları ile yapabilirsiniz. İlgili bilgilerinizi girdikten sonra, yapmak istediğiniz bağışı taksitlendirerek ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Not: Bir takvim yılı içinde toplam 25.000 T.L.’yi geçen miktarlar için iade işlemi yapılacaktır.

Gönüllülerimizin Bağış Yapabilmesi,
Parti Üyelerimizin Aidatlarını Ödeyebilmesi İçin

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojileri tarafından hazırlanan sistemle ödemelerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Telefon : (+90) 312 207 40 38 (pbx)
E-Posta : haluk.koc@chp.org.tr