• Bunları Mutlaka Okumalısınız

CHP Milletvekili Sinan Aygün, “Sayın Genel Başkanımdan, Ankara’da adayları belirlerken en küçük bir sıkıntı yaşaması halinde beni aday göstermemesini talep etmiştim” dedi.

YSK’ya verilen CHP Listesinde adı olmayan CHP Milletvekili Sinan Aygün, “Bundan sonraki tüm enerjimi yine ülkem ve milletim için harcayacağımdan herkesin emin olmasını isterim. Milletvekilliği şerefli ve onurlu bir görevdir. Ancak bir meslek değildir. Bana dört yıl süreyle bu şerefi ve onuru yaşatan başta Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm CHP yönetimine, seçmenine ve Türk halkına sonsuz teşekkür eder, 7 Haziran’da nöbeti devralacak arkadaşlarıma da başarılar dilerim” dedi ve görüşlerini şöyle açıkladı;

“Partimden milletvekili adayı olmadan önce Sayın Genel Başkanımla görüştüm. Cumhuriyet Halk Partisi’nden yeniden milletvekili aday adaylığı başvurumu yaptığımda Sayın Genel Başkanımdan, Ankara’dan çok fazla kontenjan adaylığı başvurusu bulunduğunu göz önüne alarak adayları belirlerken en küçük bir sıkıntı yaşaması halinde beni aday göstermemesini talep etmiştim.

Bu yolla hem Sayın Genel Başkanımın elini rahatlatmak, hem de asıl işime yoğunlaşıp, daha çok istihdam ve daha çok iş imkânı yaratıp yani yatırımlarla milletime hizmet edebilmek için daha çok çalışma imkânına kavuşmak istedim

Ülkemin bölünmez bütünlüğü, milletimin özgürlüğü, insan haklarının egemen kılınması, çağdaş demokratik değerlerin savunulması, din, vicdan ve düşünce özgürlüğünün tam anlamıyla hayata geçirilmesi, vatandaşımızın işsiz ve aç kalmaması için Sinan Aygün olarak benim üzerime şimdiye kadar nerede ve ne görev düştüyse yaptım.

CHP’den milletvekili olmadan önce Ankara Ticaret Odası Başkanı, milletvekili olduktan sonra Ankara Milletvekili olarak; Cumhuriyetimizin geleceği, demokrasimizin kök salması, ülkemin birliği, milletimin mutluluğu, ekonomimizin büyümesi, işsize iş, yoksula aş verebilmek ve korunmasız vatandaşın korunması için çalıştım. Bundan sonra da bir iş adamı olarak daha çok çalışarak, daha çok kişiye iş imkânı sağlayarak, daha çok yatırım yaparak ülkeme ve milletime hizmet etmeye devam edeceğim.

Milletvekilliği şerefli ve onurlu bir görevdir. Ancak bir meslek değildir. Bana dört yıl süreyle bu şerefi ve onuru yaşatan başta Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm CHP yönetimine, seçmenine ve Türk halkına sonsuz teşekkür eder, 7 Haziran’da nöbeti devralacak arkadaşlarıma da başarılar dilerim.

Bu bir nöbet değişimidir. Milletime hizmet verebildiğim her görev benim için şereflidir ve onurludur. Bundan sonraki tüm enerjimi yine ülkem ve milletim için harcayacağımdan herkesin emin olmasını isterim.”