• aManşet

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAKUP AKKAYA: “7 HAZİRAN’DA CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMAK HEPİMİZİN HEDEFİDİR…”

Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, 8 Nisan 2015 tarihinde CHP Kocaeli ve Yalova İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek  Kocaeli İl Başkanı Cihat Altınyuva,  Yalova İl Başkanı Özcan Özel ve partililerle bir araya geldi. Akkaya, ziyaretleri esnasında basın açıklaması da yaptı.

Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya açıklamalarında 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi’nin adaylarının % 85′ni önseçimle belirleyerek partililere bir demokrasi şöleni yaşattığını belirtti.  Akkaya, “CHP olarak 7 Haziran’da iktidarı devralacağız ve tüm ülkemizi demokratik açıdan çağdaş ve özgür ülkeler seviyesine çıkaracağız.” dedi.
Hukuksuzluğun, yolsuzluğun son bulacağı CHP iktidarında Türkiye’yi Taşeron Cumhuriyeti olmaktan çıkaracaklarını vurgulayan Akkaya, milletvekili aday adaylığı süresince emek veren tüm yoldaşlara teşekkür etti. Akkaya, “ Şuna inanıyorum ki listede yer alamayan adaylarımız çok değerlidir. Bir bütünlük içerisinde dayanışma ruhumuzu pekiştirmeliyiz; gün küskün olma günü değil, birlik olma günüdür.7 Haziran’da CHP’yi iktidara taşımak hepimizin hedefidir.” dedi.

“Seçim kampanyamızı “Birlikte İktidara Yürüyoruz” temasıyla,11 Nisan’da Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla kartal meydanında başlatıyoruz.” diyen Akkaya son olarak tüm halkımızı 11 Nisan’da İstanbul Kartal Meydanı’nda yapılacak olan mitinge davet etti.

Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya’nın ziyaretlerine il yönetimi, ilçe başkanları, milletvekili adaylarının yanı sıra Yalova ziyaretine Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da eşlik etti.